En liten fiskerapport

Nej, det har inte blivit någon fisk. Jag har faktiskt bara varit ute och fiskat en gång denna veckan och man får väl ha lite tålamod. Andas in och andas ut, eller vad det nu är som Per Gessle sjunger om.
Fast nu i tisdags när jag var ute och fiskade så kom det faktiskt en fisk och ryckte i spöet, det var så soligt och vindstilla så att jag till och med kunde se den. Ärligt talat så blev jag lite lättad över att den bestämde sig för att den inte ville ha min lilla gröna låtsasfisk till middag. Den var så himla stor och om jag hade dragit upp den så hade jag varit tvungen att med mörda den med mina Converse. Det hade inte känts så bra.

Annars så har det varit en dyr semester såhär långt. Först gick ljuddämparen på bilen sönder någonstans mellan Sjöbo och Tomelilla. Jag fick för mig att det var bilen bakom mig som lät en massa för det finns ju en del som vill att deras bil ska låta så mycket liksom. Fast sedan upptäckte jag att det var när jag själv tryckte på gasen som det lät så himla mycket. Men yay liksom.
Sedan tappade jag min mobil i golvet, vilket jag visserligen gjort ganska många gånger men nu fick det vara nog tyckte den och dog. Någon timme senare lyckades jag förstöra sim-kortet också så att alla mina bilder och telefonnummer försvann. Väldigt lyckat. Fast jag måste säga att jag aldrig har haft en mobil i två och ett halvt år innan utan något som helst krångel, om man bortser från volymknappen då. Sony Ericsson kan sina saker.
Så nu förtiden är jag sjukt hipp och har gått och blivit med iPhone. En vit en och den är extremt beroendefarmkallande. Klockan tio på kvällen igår så kunde jag inte förstå hur jag hade klarat mig hela livet utan min iPhone.

Annonser

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s