Bokbloggsjerka 20 – 23 april

Bokbloggsjerkan denna veckan är: Hur många sidor/kapitel ger du en bok innan du lägger undan den om den inte tilltalar dig över huvud taget.

Jag hatar att lägga ifrån mig böcker. Eftersom jag köper alla mina böcker istället för att låna dem och har alltså spenderat pengar på dem så skäms jag ganska rejält om jag inte orkar ta mig igenom en bok men ibland så händer det faktiskt. Jag brukar ha som mål att jag i alla fall ska läsa 100 sidor i boken innan jag ger upp. Anna Gavaldas ‘Lyckan är en sällsam fågel’ var en sådan bok, det gick bara inte och varför plåga sig då egentligen?

Fast förra året så gjorde jag ett undantag men då var det en bok jag köpt på loppis för 5 kronor så det räknas inte riktigt. Den var så dålig så jag tror inte ens att jag läste 40 sidor.

Annonser

9 tankar om “Bokbloggsjerka 20 – 23 april

  1. Jag går också sällan till biblioteket. Vill gärna köpa böckerna. Det kan ju vara en superbok man får tag på och då vill jag äga den. Men det är ju lite jobbigt då att lägga ner den…

    • Jo men visst, jag tycker det är så kul att ha böckerna i bokhyllan. Dels för att de är fina och dels för att man kan gå och bläddra i dem då.

    • Ja då slipper man den pressen i alla fall, då är det bara att lämna tillbaka den om man inte tycker om den. Fast jag gillar inte tidspressen som kommer med det, om det är någon som reserverat boken så hinner jag knappt läsa den istället. Men det är ju billigare är klart!

    • Haha, jo men om den då står i hyllan så skäms jag över att jag inte läst den. Jag brukar gömma mina olästa bakom de andra böckerna i hyllan så jag slipper se dem 😉

  2. Det är ju det, om man har köpt boken så känns det inte riktigt bra att lägga undan den. Om man klarar det så kan man ju ge bort de böckerna 🙂

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s