Veckans inköp

Jag smög in på bokhandeln i veckan, egentligen var jag ute efter City of Glass men den hade de inte hemma så det slutade med att jag kom ut därifrån med tre andra böcker. För att rättfärdiga det hela så kan jag berätta att man faktiskt fick tre böcker för 169 kronor, alltså var en av dem nästan gratis.

Sara Ohlssons bok är redan utläst, ska försöka lägga upp en recension ganska snart.

Annonser

3 tankar om “Veckans inköp

  1. ‘Ibland bara måste man’ gillade jag jättemycket, och är en anledning till varför jag gillar Levithan som författare. Fast Sara Ohlssons bok gillade jag mindre, även om den var okej. Tror i och för sig att kan bero på att jag har för lite erfarenhet av de problem som hon har i boken. Murakamis bok har jag däremot i bokhyllan, och vill läsa den med! Har du hunnit med den än? 🙂

    Sv: Oj! Jag tycker du har all rätt att uttala dig om John Green. En början är ju alltid något. Och om jag skulle få gissa tror jag inte heller att jag kommer bli förälskad i ‘Var är Alaska?’, men en chans tänker jag ge den i alla fall. The Fault in Our Stars är ju dock en pärla! Så fin.
    Marchetta har jag bara läst Jellicoe Road av, så jag undrar vilka andra du har läst av henne? Cassandra Clare ska jag se till att läsa snart då!

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s