Tyst på bloggen

Segt på bloggen nu igen. Läste ut Eld i morse så jag ska försöka lägga upp en snabb recension på den antingen imorgon eller i övermorgon. Jag har försökt hålla mig undan från bokbloggar just för att slippa se vad andra tyckte för jag var rädd för att bli spoilad eller påverkad men jag har inte sett en enda recension. Lite märkligt men skönt i och för sig.

Jag kan tycka att det är ganska jobbigt att jag blir så påverkad som jag blir av andras åsikter. Om någon skrivit att de inte tyckte om en bok som jag egentligen tycker om så kan jag inte hjälpa tänka att ‘hmm han/hon har kanske rätt, det där var kanske inte så himla bra’ och det förstör ju hela grejen. Egentligen borde inte jag läsa andras recensioner överhuvudtaget men jag tycker att det är så roligt så jag kan inte låta bli.

Annonser

En tanke på “Tyst på bloggen

  1. Jag håller med dig till 100 %. 😉

    Svar: Ja, gör ett nytt försök med The Fault in Our Stars! Helt klart värd tiden. 🙂
    Den enda bok jag också läst av Marchetta är just Jellicoe Road, och hoppas som du på att hennes andra ska vara bra. Men det verkar som om alla säger att Marchetta är himla bra överlag (utom möjligtvis Looking for Alibrandi som inte faller alla riktigt i smaken – kanske för att det är ett av hennes tidigare verk). Är så himla positiv just nu – får hem Saving Francesca snart!
    Murakamis löparbok ser jag fram emot att få läsa om på din blogg, då! Själv önskar jag att den peppar mig till att vilja springa igen, haha..

    Angående tv-serien Girls – ska se den nu efter dina ord! Har tidigare bara sett trailers till den.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s