Jerka

Om jag brukar läsa om böcker?

Det är bokbloggsjerka-frågan den här veckan. Om jag hade fått den frågan för några år sedan hade svaret varit JAAA! Typ varje vecka. Nu blir mitt svar njae… Händer någon gång ibland men oftast inte. Däremot är jag väldigt sugen på att läsa om vissa böcker, särskilt serier såsom Harry Potter (ca 6 år sedan sist), Sagan om ringen (kanske 8 år sedan sist) och Guldkompassen (vet inte hur länge det var sedan sist). Dock har jag läst igenom de där tre nämnda serierna hur många gånger som helst när jag var tonåring. Nu har jag så många böcker jag vill läsa så jag hinner bara inte, fast i sommar borde jag ha tid tycker jag.

Annonser

6 tankar om “Jerka

  1. Samma här! När jag var yngre läste jag ganska ofta om böcker. Numer har jag så mycket olästa böcker som väntar på mig, så jag tycker inte jag har tid att läsa om. Men när jag blir pensionär, då ska jag läsa om alla mina favoriter!

  2. Läser fortfarande gärna om böcker, även om det var vanligare att jag gjorde det som tonåring. Potter-serien är en favorit, och där plockar jag gärna ut en eller två böcker ibland, utan att läsa hela serien igen.

  3. Jag tycker man glömmer bort böckerna så pass mycket att de får väldigt stort läsa-om-värde. Om man tyckte om dom från början då.

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s